EHBO voor Sportclubs

ehbo voor sportclubsIn Nederland sporten we actief. Helaas lopen heel veel mensen een sportblessure op. Denk aan knie-, enkel- en pols blessures. Van belang is dat je weet wat je kan doen om de blessure te behandelen. Ook is het van belang dat je weet wanneer iemand dringend medische hulp nodig heeft en of je die sporter moet reanimeren of niet. Onze In-company cursus Acute Zorg Sport en Bewegen van Nikta is er voor jouw sportteam. De cursus wordt gegeven bij jou in het sportcentrum of op een andere door jouw gewenste locatie. Deze opleiding is Ook voor zwemverenigingen en zwemleraren. Je leert verstuiking en blessures behandelen, omgaan met shock, verbinden van ernstige bloedingen, reanimeren, een AED bedienen en uiteraard nog veel meer voorkomende eerste hulp acties.
sportclubsDe cursus duurt 1 dag waarin we heel veel praktijk-oefening doen zodat je als hulpverlener ook echt hulp kunt bieden in je sportclub. De onderdelen acuut levensreddend handelen komen aan de orde als ook een blessure herkennen en behandelen. Zijn en in jouw sportclub veel kinderen, dan breiden we de cursus uit met acute zorg voor kinderen en krijg je hiervoor het NIKTA certificaat na het slagen van het examen. We hebben diverse opties en kijken wat de beste cursus is voor jouw sportclub. Onze instructeurs hebben ook ervaring als EHBO-er bij evenementen, dus we delen graag de kennis met je.

Samen plannen we de cursus EHBO voor Sportclubs in, dus neem nu contact op,  download het Inschrijfformulier en retourneer dit.

EHBO voor Sportclubs

 

Reacties zijn gesloten.