EHBO voor Bedrijven

EHBO voor Bedrijven zijn trainingen die naadloos aansluiten op de situatie van uw bedrijf. EHBO BHV Zuid-Holland traint het Midden en Klein bedrijf. Met onze interactieve trainingen brengen we u alle vaardigheden bij, zodat u bij noodsituaties op de werkvloer levensreddend kunt handelen. Uiteraard kunt u de EHBO ook buiten het werk gebruiken want misschien is er tijdens uw vrijetijdsbesteding of in de huiskamer een noodsituatie.

EHBO voor bedrijvenOf u nu winkelier bent, een kinderdagverblijf heeft, een notariskantoor heeft of een APK-keuringsbedrijf, EHBO BHV Zuid-Holland Training Center biedt maatwerk. Daarom bieden wij onze cursus EHBO voor Bedrijven ook aan wanneer het u uitkomt. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend. EHBO training met veel praktijkoefening voor u en uw personeel, gespecificeerd voor uw bedrijf.

EHBO voor Bedrijven

Onze cursussen bestaan uit Primaire Zorg en Secundaire Zorg, uit Reanimatie en gebruik van een AED. Werkt u veel met kinderen, dan bieden wij u uiteraard de cursus Acute Zorg voor kinderen aan. U krijgt van EHBO BHV Zuid-Holland uiteraard een certificicaat van EFR of Nikta. Zo is de veiligheid binnen uw winkel, kantoor, bedrijf, instelling of thuissituatie direct op orde.

EHBO gericht op een specifieke branche

EHBO voor BedrijvenBent u aangesloten bij een winkeliersvereniging en wilt u met meerdere collega’s een EHBO Cursus volgen? Kies dan voor een van onze cursussen en neem nu contact op. Naast de reguliere EHBO-cursus en de herhalingscursus kun je namelijk ook bij ons terecht voor cursussen, gericht op een specifieke doelgroep want bij de ene branche zijn de risico’s nu eenmaal groter dan in de andere. Uiteraard wilt u dat uw personeel elkaar kan helpen bij een ongeval in het bedrijf. Een ongeval zit in een klein hoekje. Bij zes of meer medewerkers komen wij al naar uw locatie toe, dus volg de EHBO cursus op onze locaties in Den Haag, Valkenburg ZH en Zoetermeer, of bij u op het bedrijf.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.