EHBO op jouw Locatie

Onderzoek toont aan dat slechts een klein deel van het bedrijfsleven en vrijwilligers op verenigingen weten hoe zij eerste hulp kunnen verlenen. Vandaar dat kennis van eerste hulp belangrijk is. Een ongeluk gebeurt in een klein hoekje en er kan overal een noodsituatie ontstaan. Vandaar dat wij maatwerk cursussen EHBO op jouw locatie aanbieden. Voor elk bedrijf hebben we een keuze uit drie In-Company Cursussen. De cursussen duren één dag of een halve dat (AED en CPR). Je kunt kiezen voor door de weeks, in het weekend of in de avonduren. De cursus wordt specifiek aangepast aan jouw doelgroep.

Vaste Groepsprijzen

Voor de In Company EHBO cursussen hanteren wij vaste groepsprijzen (excl. certificaatkosten per cursist). Wij zorgen dat er voldoende trainers voor de EHBO op jouw locatie zijn als jouw groep groter is. Verder brengen wij al de EHBO materialen, zoals mannequins, een AED, beschermingsmiddelen en verbanden mee.

EHBO 1
Primaire Zorg en
Secundaire Zorg
EHBO 2
Reanimatiecursus
CPR met AED
EHBO 3
Zorg voor kinderen en baby’s,
inclusief AED
Hele dag of 2 avonden
op maat gemaakt
op jouw locatie
maximaal 12 deelnemers**
herhaling na 1 of 2 jaar
Halve dag of 1 avond
op maat gemaakt
op jouw locatie
maximaal 8 deelnemers**
herhaling na 1 of 2 jaar
Hele dag of 2 avonden
op maat gemaakt
op jouw locatie
maximaal 10 deelnemers**
herhalingscursus na 1 jaar
Groepsprijs € 795,00* ex BTW Groepsprijs € 549,00* ex BTW Groepsprijs € 795,00*.ex BTW 1 instructeur, bij grotere groepen 2 instructeurs**.

Benodigde materialen:

*Cursuspakket (boek en DVD) € 42,50 per persoon
*uitsluitend boek: € 15,00 per persoon

cursuspakketehbo op jouw locatie

Voorvereisten

Wat we van jou verwachten als we EHBO op jouw locatie geven, is dat de lesruimte schoon is. We beoordelen vooraf samen met ruimte om na te gaan of we daar met het aantal opgegeven deelnemers efficiënt de cursus kunnen geven.

Combinatiecursussen zijn mogelijk. Vraag hier je groeps-offerte op.

EHBO op jouw locatie, hoe efficiënt is dat

Reacties zijn gesloten.