EHBO en BHV voor Bedrijven

EHBO en BHV voor Bedrijven zijn trainingen die naadloos aansluiten op de situatie van uw bedrijf. EHBO BHV Zuid-Holland traint het Midden en Klein bedrijf. Met onze interactieve trainingen brengen we u alle vaardigheden bij, zodat u bij noodsituaties op de werkvloer levensreddend kunt handelen. Uiteraard kunt u de EHBO en BHV opleiding ook buiten het werk gebruiken. Wellicht is er tijdens uw vrijetijdsbesteding of in de huiskamer een noodsituatie.

EHBO en BHV voor bedrijvenOf u nu winkelier bent, een kinderdagverblijf heeft, een notariskantoor heeft of een APK-keuringsbedrijf, wij bieden u graag maatwerk. Daarom bieden wij onze EHBO en BHV trainingen voor Bedrijven ook aan wanneer het u uitkomt. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend. EHBO en BHV voor Bedrijven betekent veel training en praktijkoefening voor u en uw personeel.

EHBO en BHV voor Bedrijven

Onze cursussen bestaan uit basis of herhaling BHV of EHBO en hartreanimatie (Primaire en secundaire Zorg). Werkt u veel met kinderen, dan bieden wij u uiteraard de cursus Acute Zorg voor kinderen aan. U krijgt van EHBO BHV Zuid-Holland uiteraard een certificicaat het NIBHV of NIKTA. Zo is de veiligheid binnen uw winkel, kantoor, bedrijf, instelling of thuissituatie direct op orde.

Gericht op een specifieke branche

EHBO en BHV voor BedrijvenBent u aangesloten bij een winkeliersvereniging en wilt u met meerdere collega’s een EHBO of BHV Cursus volgen? Kies dan voor een van onze cursussen en neem nu contact op. Naast de reguliere cursussen en de herhalingscursus kun je namelijk ook bij ons terecht voor cursussen, gericht op een specifieke doelgroep want bij de ene branche zijn de risico’s nu eenmaal groter dan in de andere. Uiteraard wilt u dat uw personeel elkaar kan helpen bij een ongeval in het bedrijf want een ongeval zit in een klein hoekje. Bij 5 of meer medewerkers komen wij al naar uw locatie toe, dus volg een van onze cursussen op onze locaties in Den Haag, Valkenburg ZH en Zoetermeer, of bij u op het bedrijf om het nog realistischer te maken.

 

Reacties zijn gesloten.