In Company

Wil jij al jouw medewerkers/vrijwilligers in company getraind hebben voor BHV of EHBO en Reanimatie? En wil je ook een maatwerk offerte? We zijn je graag van dienst.

in company

EHBO BHV Zuid Holland komt naar je toe.

Bespaar tijd en geld, wij komen naar je toe met een of twee BHV/EHBO Instructeurs. De groepsgrootte dient minimaal te bestaan uit personen en maximaal 12 personen per cursus bij In Company Opdrachten. Heb je meer cursisten, dan komen er meerdere instruceurs. Cursussen BHV, Acute Zorg, EFR, Zorg voor Kinderen, Basic Life Support.
Neem nu contact op met EHBO BHV Zuid Holland. Onze Instructeurs zijn gekwalificeerd en gecertificeerd door de NRR, het Rode Kruis, EFR, NIBHV en Nikta. De training In Company wordt op een professionele en praktische manier gegeven, volledig toegespitst op jouw bedrijf.

Of het nu gaat om EHBO op schepen, op evenementen, in warenhuizen, bij kinderdagverblijven, op kantoor, in een fabriekshal of bij sportscholen, EHBO BHV Zuid-Holland draagt graag de kennis aan jouw over en zorgt ervoor dat je personeel actief als EHBO-er te werk gaat als zich op de werkplek een ongeluk voordoet. En dit kan buiten zijn of binnen. Er wordt door onze Instructeurs meegedacht en realistische voorbeelden komen aan de orde.
Wij verwachten dat als we in company gaan trainen dat de werkplek schoon en netjes is en er voldoende ruimte is om het aantal deelnemers te trainen.

BHV en EHBO in Company bij jou op je bedrijf

Reacties zijn gesloten.