NIKTA Instructeur

Instructeur Acute Zorg in Den Haag
De opleiding tot NIKTA Instructeur Acute Zorg bestaat uit 2 onderdelen. Deze onderdelen zijn Acute Zorg en Acute Zorg Module Kind en Omgeving. De docent instructeur van examenbureau EHBO BHV Zuid Holland beoordeelt u volgens het examenproces conform de ISO standaards 17024. Ben je tijdens het examen vakbekwaam, dan kun je lesgeven in Acute Zorg, Acute Zorg Module Kind en Omgeving en Praktijkreanimatie met AED en Acute Zorg.

Nikta Instructeur Acute Zorg incl. module Kind start 11 oktober

1) Volg de volledige opleiding tot NIKTA Instructeur in drie dagen. De cursus is inclusief module Kind en Omgeving. De opleiding tot Instructeur wordt gegeven op geplande cursusdata en gaat door vanaf drie personen. De geplande cursus kost € 799,00 ex Instructeurs boekenpakket. Ook is een privé cursus mogelijk. De kosten voor de privé cursus (1-2 kandidaten) is € 999,00. Inbegrepen zijn twee Nikta e-learningsmodules en het Nikta Instructeurs Certificaat. Voor aanvang dient u een geldig EHBO Certificaat te hebben met de aantekening Kinder EHBO.NIKTA Instructeur

2) Ook is een Cross Over opleiding naar NIKTA Instructeur incl.module Kind en Omgeving mogelijk. De Cross Over duurt een dag. De cursus wordt gegeven op de laatste dag van de volledige opleiding. De kosten van de Cross Over naar Nikta Instructeur zijn € 799,00 euro voor een privé cursus (1-2 personen). Voor geplande cursussen (v.a. drie personen) komen de kosten op € 599,00. Om deel te nemen aan de Cross Over cursus NIKTA Instructeur, dien je in het bezit te zijn van een geldig EHBO Instructeurs Diploma. Dit kan zijn van het Rode Kruis, Oranje Kruis, NIBHV of EFR. Ben je NRR Instructeur, dan dien je een extra voorbereidingsdag te volgen waarin EHBO onderwerpen aan de orde komen.

Het certificaat ‘Instructeur Acute Zorg’ is twee jaar geldig. Hierna komt u voor een herhalingstraining terug bij EHBO BHV Zuid Holland, waarna u uw geldigheid als NIKTA Instructeur (na betaling van het lidmaatschapsgeld) weer verlengd.

Wil je NIKTA BHV Instructeur worden? Het is ook mogelijk om de opleiding tot Instructeurs Acute Zorg te combineren met de opleiding BOC Instructeur (Brand, Ontruiming en Communicatie). Hierdoor kan er een certificaat BHV Instructeur worden aangevraagd bij NIKTA. Vraag naar de mogelijkheden.

Medical Oxygen Provider Instructeur, 2 oktober

MOP InstructeurAls NIKTA Instructeur kun jij mensen leren om medische zuurstof te verstrekken . De cursus heet Medical Oxygen Provider. Wanneer hebben mensen extra zuurstof nodig? Denk aan verdrinking, tijdens evenementen of door bedwelming van gevaarlijke stoffen. Wil jij mensen opleiden om zuurstof te geven? EHBO BHV Zuid Holland biedt de Instructeurs cursus Medical Oxygen Provider aan. Voor aanmelding dien je EHBO Instructeur te zijn of BHV Instructeur met reanimatie, Acute Zorg Instructeur incl. reanimatie of een gelijkwaardig certificaat waarin reanimatie is opgenomen. Verder dien je het volgende certificaat te kunnen overleggen: NIKTA Medical Oxygen Provider (MOP) of DAN Advanced Provider Oxygen of een gelijkwaardig certificaat oxygen provider.

De opleiding duurt een dag en het certificaat is twee jaar geldig als u geslaagd bent voor het examen Instructeur Medical Oxygen Provider. Na twee jaar volgt u de herhalingstraining zodat je vakbekwaam blijft. Neem contact op voor meer informatie.

NIKTA Examenbureau

Tijdens de cursus leer je ook hoe je als examenbureau kunt werken. NIKTA zorgt voor alle benodigde documenten, zodat het examenproces soepel verloopt. Nikta zal steekproefsgewijs een medewerker sturen om uw cursus te beoordelen. U toont hiermee de kwaliteit van uw opleiding aan. Hierdoor kunt u zich dus onderscheiden van Instructeurs die deze certificeringsmogelijkheid niet hebben.

Certificatie overeenkomst

U kunt met NIKTA een certificatieovereenkomst aangaan. Hierdoor kunt u zelfstandig cursisten opleiden en examineren volgens ISO 17024. Als u een NIKTA gecertificeerd examenbureau wordt komt op het certificaat uw bedrijfsnaam met logo. Neem hiervoor ook contact op met NIKTA.

De lunch is tijdens de opleidingen inbegrepen. De prijzen van de beroepsopleidingen zijn vermeld exclusief BTW.  Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.