NIKTA Instructeur

Instructeur Acute Zorg in Den Haag
De opleiding tot NIKTA Instructeur Acute Zorg bestaat uit twee onderdelen:

  • Acute Zorg
  • Acute Zorg Module Kind en Omgeving

Ben je tijdens het examen vakbekwaam, dan kun je lesgeven in Acute Zorg, Acute Zorg Module Kind en Omgeving en Praktijkreanimatie met AED en Acute Zorg. Onze docent Instructeur beoordeelt je conform de ISO standaards 17024.

Nikta Instructeur Acute Zorg worden in 2022?

1) Neem nu actie en volg de opleiding tot NIKTA Instructeur in drie dagen. De cursus is inclusief module Kind en Omgeving. De opleiding tot Instructeur wordt gegeven op geplande cursusdata. De opleiding kost € 799,00 ex Instructeurs boekenpakket. Een privé opleiding (1-2 kandidaten) is mogelijk op de door jou gewenste data. Deze s kost € 999,00 per persoon. Inbegrepen zijn twee Nikta e-learning-modules en het Nikta Instructeurs Certificaat. Voor aanvang dien je een geldig EHBO Certificaat te overleggen.NIKTA Instructeur

2) Ook is een Cross Over opleiding naar NIKTA Instructeur mogelijk. De Cross Over wordt gegeven in een dag. De cursus wordt gegeven op de laatste dag van de volledige opleiding. Voor geplande cursussen (v.a. drie personen) komen de kosten op € 599,00 per persoon. Een privé cross over is ook mogelijk en kost € 799,00 per persoon (1-2 personen).  Om deel te nemen aan de Cross Over dien je in het bezit te zijn van een geldig EHBO Instructeurs Diploma. Dit certificaat kan zijn van het Rode Kruis, Oranje Kruis of EFR. Ben je NRR Instructeur, dan dien je een extra voorbereiding dag te volgen waarin EHBO onderwerpen aan de orde komen.

Het certificaat ‘Instructeur Acute Zorg’ is twee jaar geldig. Hierna komt u voor een herhalingstraining terug bij EHBO BHV Zuid Holland. Zo blijft u actief en wordt uw lidmaatschap weer verlengd.

Wil je BHV Instructeur worden? Het is ook mogelijk om de opleiding tot Instructeurs Acute Zorg te combineren met de opleiding BOC Instructeur (Brand, Ontruiming en Communicatie). Hierdoor kan er een certificaat BHV Instructeur worden aangevraagd bij NIKTA. Vraag naar de mogelijkheden.

MOP – Medical Oxygen Provider Instructeur worden? 25 mei start de volgende cursus

MOP InstructeurAls NIKTA Instructeur kun jij mensen leren om medische zuurstof te verstrekken . De cursus heet Medical Oxygen Provider. Wanneer hebben mensen extra zuurstof nodig? Denk aan verdrinking, tijdens evenementen of door bedwelming van gevaarlijke stoffen in de petrochemische industrie. Wil jij mensen opleiden om zuurstof te geven? EHBO BHV Zuid Holland biedt de Instructeurs cursus Medical Oxygen Provider (MOP-Instructeur) aan. Voor aanmelding dien je EHBO Instructeur te zijn of BHV Instructeur met reanimatie, Acute Zorg Instructeur incl. reanimatie of een gelijkwaardig certificaat waarin reanimatie is opgenomen. Ook dien je het certificaat NIKTA Medical Oxygen Provider (MOP) of DAN Advanced Provider Oxygen te overleggen. Uiteraard dient deze nog wel geldig te zijn.

De opleiding duurt een dag en het certificaat is twee jaar geldig als u geslaagd bent voor het examen Instructeur Medical Oxygen Provider. Na twee jaar volgt u de herhalingstraining zodat je vakbekwaam blijft.

De lunch is tijdens de opleidingen uiteraard inbegrepen. De prijzen van de beroepsopleidingen zijn vermeld exclusief BTW. Wil je meer weten, neem dan nu contact op.

NIKTA Examenbureau

Tijdens de cursus leer je ook hoe je als examenbureau voor NIKTA kunt werken. NIKTA zorgt voor alle benodigde documenten waardoor het examenproces soepel verloopt. Nikta stuurt steekproefsgewijs een medewerker om jouw cursus te beoordelen. Je toont hiermee de kwaliteit van uw opleiding aan. Hierdoor kunt je je dus onderscheiden van Instructeurs die deze certificeringsmogelijkheid niet hebben.

Certificatie overeenkomst met NIKTA

Wil je ook met NIKTA een certificatieovereenkomst aangaan, neem hiervoor contact op met NIKTA. Hierdoor kun je zelfstandig cursisten opleiden en examineren volgens ISO 17024. Als je een NIKTA gecertificeerd examenbureau wordt komt op het certificaat uw bedrijfsnaam met logo.

 

Reacties zijn gesloten.