Herhalingscursus Instructeur EHBO

Je bent EFR of NIKTA Instructeur, alleen je geeft niet regelmatig les. Volg d herhalingscursus Instructeur EHBO, EFR, NIKTA
Het kan zijn omdat je voor je hobby gekozen hebt om EFR Instructeur te worden of omdat je voor je bedrijf maar 1 of 2x per jaar cursus hoeft te geven. En dan sta je weer voor die groep cursisten. Ben jij goed voorbereid en bij met je skills? Doe zelf eerst een herhalingscursus zodat je zeker weet dat je met de nieuwste technieken voor de klas staat. Het is altijd fijn om terug te vallen op ervaren trainers. Verder stelt NIKTA als vereiste dat Instructeurs die NIKTA Opleidingen geven, elke 24 maanden een herhalingscursus doen. Dit om de kwaliteit van hun opleidingen te waarborgen.

EHBO BHV Zuid-Holland organiseert vier maal per jaar de herhalingscursus EFRI / NIKTA in een dag. Natuurlijk kun je ook de volledige EFRI Cursus meelopen (tegen hetzelfde tarief als de herhalingscursus EFR Instructeur) wanneer deze gepland staat.

Vereisten om aan de herhaling Instructeur Opleiding mee te doen

  • Je ben Instructeur en betaalt jaarlijks je lidmaatschapsgeld.
  • Je bent Instructeur, je hebt alleen je lidmaatschap niet meer verlengd.

Kosten van de herhalingscursus Instructeurherhaling instructeurs opleiding

De herhalingscursus voor leden van EFR en NIKTA kost € 229,00 ex certificaat.
De herhalingscursus voor EFR Instructeurs die hun lidmaatschap niet hebben verlengd kost inclusief de vernieuwing van het lidmaatschap € 359,00. EHBO BHV Zuid-Holland verzorgt jouw aanmelding en vernieuwing bij EFR in Bristol, gemakkelijker kunnen we het niet maken.

herhalingscursus instructeurWil je een nieuw EFR Instructeur Cursuspakket? De kosten zijn € 249 euro en bestaat uit EFR instructeur manual, Care for Children Instructeur Manual en CPR en AED Instructeur Manual, inclusief drie video’s, drie studentboeken en drie examens, EFR tas en verband-setje.

Meld je nu aan

 

Boek nu je Herhalingscursus Instructeur EHBO

De prijzen van de beroepsopleidingen zijn vermeld exclusief BTW en de lunch is tijdens de cursus inbegrepen.

Reacties zijn gesloten.