EFRI lidmaatschap verlopen?

EFRI LidmaatschapDruk met andere zaken, een tijd geen lesgegeven en is je EFRI Lidmaatschap verlopen? Bij EHBO BHV Zuid-Holland zorgen wij ervoor dat ook jij weer up to date wordt en binnenkort weer les kan geven. Ook kun je bij ons een nieuw Instructeur Cursuspakket bestellen als jij een oudere versie in huis hebt. Alles wordt geregeld tot het opnieuw aanmelden bij EFR van jouw lidmaatschap.

Vereisten vooraf

• Je bent EFR Instructeur en je lidmaatschap is verlopen
• Je hebt een geldig EHBO-/EFR diploma met Zorg voor kinderen (indien niet volg je combineren we deze cursus met je EFRI Refresh opleiding).

De cursus duurt een volledige dag. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de hele EFR Instructeur cursus, welke twee dagen duurt, mee te draaien tegen het gereduceerde EFRI Resfresh Cursus tarief. De keuze is aan jou.

Kosten

De EFRI Refresh cursus kost € 359,00 en dit is inclusief aanmeld- en lidmaatschapskosten voor dat jaar. Je kunt dus direct weer lesgeven zodra je een bevestigingsmail van de EFR Organisatie hebt ontvangen.
Het EFRI Cursuspakket kost € 259,00 (welke je dient aan te schaffen indien je een oudere versie hebt).

Laat je EFRI Lidmaatschap niet verlopen

EFRIJe gaat weer les geven want EHBO BHV Zuid-Holland motiveert je om als een actieve Instructeur aan de slag te gaan. Heb jij al een groep mensen die een EHBO cursus willen volgen en vind je het toch nog spannend om weer voor de klas te staan? Uiteraard kun je een van de EFR Instructeurs van EHBO BHV Zuid-Holland inhuren. Zo kun je samen jouw EHBO cursus draaien en word je je weer op weg geholpen. Ook kun je bij EHBO BHV Zuid-Holland alle EFR Cursus materialen voor jouw studenten bestellen als ook de certificaten. Samenwerken is ons motto. Daar worden we allemaal beter van, zeker als elke seconde telt.

Meld je nu aan

De prijzen van de beroepsopleidingen zijn vermeld exclusief BTW en de lunch is tijdens de cursus inbegrepen.

Reacties zijn gesloten.