Cross over naar NIKTA

Wil jij een Cross over opleiding doen naar volledig NIKTA Instructeur inclusief module Kind en Omgeving (een dag)? De cross over naar NIKTA cursus wordt als volgt gegeven: op geplande cursusdag (gaat door v.a. 4 personen) of privé cursus. De kosten van de Cross over naar NIKTA Instructeur opleiding zijn voor de privé cursus (1-3 personen) € 799,00 en voor geplande cursussen (v.a. 4 personen) € 599,00 per persoon.

Wat is inbegrepen tijdens deze beroepsopleiding? Een volle dag theorie en praktijk. Twee e-learning modules van Nikta, de certificaatkosten, de brevetpas van Nikta Instructeur en uiteraard de lunch. We gaan je alles leren met betrekking tot het NIKTA systeem en hoe te handelen bij NIKTA cursussen. We updaten je demonstraties en geven je de informatie hoe je positief met je cursisten kunt om gaan om er niet alleen een leerzame, ook een leuke cursus van te maken met je cursisten.

Om deel te nemen aan de Cross Over Cursus NIKTA Instructeur, dien je in het bezit te zijn van een geldig EHBO Instructeurs Diploma zoals Rode Kruis, Oranje Kruis, NIBHV of EFR. Ben je NRR Instructeur, dan dien je een extra voorbereidingsdag te volgen waarin EHBO onderwerpen aan de orde komen.

De opleiding wordt gegeven in Den Haag, Valkenburg ZH en Zoetermeer. Wil jij toch dat we naar jouw bedrijf komen, dan kunnen we dit verzorgen bij 4 of meer kandidaten. De prijzen van de beroepsopleidingen zijn vermeld exclusief BTW.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Cross Over cursus naar Nikta Instructeur:  2023 – data in overleg

Ook mogelijk met BOC Instructeur.

Overige info volgt of neem gewoon even contact op.

 

Reacties zijn gesloten.