Cross Over naar EFRI

Ben je EHBO instructeur van een andere organisatie en wil je een Cross Over naar EFRI doen? Je leert omgaan met de EFR Studie materialen, de EFR Instructeur Manual en de manier van lesgeven zoals dat binnen de EFR organisatie gebeurt. Verder word je van alle nieuwe regels en technieken op de hoogte gesteld.Waarom een Cross over naar EFRI?

Emergency First Reponce Instructeurs zijn wereldwijd inzetbaar daar zij de richtlijnen en technieken direct overnemen van Ilcor. Hieronder valt ook de ERC (en daaronder valt weer de NRR). Een leuk weetje, Ilcor werd opgericht in 1992 voor grote organisaties in reanimatie om samen te werken op het gebied van CPR (Reanimatie). De naam werd gekozen door te spelen met woorden die betrekking hadden tot de behandeling van zieke harten – “ill” betekent ziek en “cor” is Latijn voor hart, zodoende kwam de naam Ilcor tot stand: International Liaison Committee on Resuscitation.

Kies uit twee optiesletselbeoordeling

  • Cross Over naar EFRI: Privé cursus, groepsgrootte is 2 tot 3 kandidaten. We bekijken samen wat voor jullie van toepassing is.
  • Draai mee met de volledige EFR Instructeur cursus (4 tot 12 personen).

Voorwaarden om deel te nemen:

  • Je bent minimaal 18 jaar oud en in het bezit van een geldig Instructeur Certificaat voor EHBO en Hartreanimatie.
  • Je hebt een module EHBO Instructeur voor kinderen en baby’s en AED op je certificaat staan.
  • Ontbreekt de EHBO Kinder en/of AED module: Volg de Cross Over met de Zorg voor Kinderen update en AED.

De cursuskosten

Cross Over naar Emergency First Responce Instructeur basis kost 299,00 euro.
De Cross over naar EFRI inclusief de module Zorg voor Kinderen en AED kost € 359,00

Benodigde cursusmaterialen

Het EFRI Crew pak, bestaande uit de EFRI-. Care for Children- en CPR & AED Instructeurs Manual, Primaire & Secundare Zorg boek met DVD, Zorg voor Kinderen boek met DVD, Reanimatie & AED boek met DVD, examens voor alle onderdelen en een EFR tas kost € 229,00.

Certificerings- en lidmaatschapskosten EFR

Aan EFR betaal je voor je lidmaatschap en het certificaat het eerste jaar (2019 kosten) 107,00 euro excl. BTW. Daarna per jaar betaal je lidmaatschapsgeld rond de 60 euro.

Heb je nog vragen gebruik het contactformulier of meld je direct aan. Uiteraard kun je ons ook bellen: 0616890130. We staan je graag te woord, ook over de planning.

De prijzen van de beroepsopleidingen zijn vermeld exclusief BTW en de lunch is tijdens de cursus inbegrepen.

 

Reacties zijn gesloten.