BHV Instructeur

BHV InstructeurEHBO BHV Zuid Holland is gecertificeerd door NIKTA op de opleiding tot BHV Instructeur te geven. Wat houd de opleiding BHV Instructeur nu in? Je volgt een Opleiding EHBO Instructeur en een opleiding BOC Instructeur. Deze opleidingen samen maken jou een BHV instructeur. De opleidingen tot instructeur kun je achter elkaar volgen of stap voor stap. Zo beginnen mensen met een EHBO achtergrond met de opleiding Instructeur Acute Zorg van NIKTA inclusief Acute Zorg voor Kinderen. Heb je een achtergrond in BHV en ben je Ploegleider, dan begin je met de opleiding tot BOC Instructeur Ook is deze opleiding geschikt voor brandweerlieden. Als je ervaring hebt met beide branches, dan volg je de Instructeurs opleidingen EHBO en BOC achter elkaar. Heb je nog geen achtergrond in EHBO of BHV ook dan kun je je opgeven. Het pakket tot BHV Instructeur wordt stap voor stap opgebouwd.

Van Zero naar Hero, op weg naar BHV Instructeur

Als jij wilt lesgeven en veiligheid voorop hebt staan, dan ben jij wellicht de geschikte persoon om van zero tot hero te gaan. Er zijn dus diverse routes te volgen.

  • Opleiding Basis BHV
  • Basis opleiding Ploegleider
  • Opleiding Acute Zorg en Acute Zorg voor Kinderen
  • Instructeur Brand, Ontruiming en Communicatie
  • Instructeur Acute Zorg en Acute Zorg voor kinderen

De gehele planning vindt plaats binnen 12 maanden daar je basis opleidingen niet ouder mogen zijn dan 12 maanden als je Instructeur wilt worden.

Wil jij BHV Instructeur worden?

EHBO BHV Zuid Holland biedt jou de juiste weg. Neem nu contact op met een van onze medewerkers, zij helpen je graag om jouw droom mogelijk te maken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.