BHV Instructeur NIKTA

BHV InstructeurWil jij BHV Instructeur worden? EHBO BHV Zuid Holland is gecertificeerd door NIKTA om de opleiding tot BHV Instructeur te geven. Wat houd de opleiding nu in? Je volgt de Opleiding BOC Instructeur en EHBO Instructeur. Na goed gevolg van deze opleidingen kun je de titel BHV Instructeur aanvragen. BOC staat voor Brand Ontruiming en Communicatie. De opleidingen tot instructeur kun je achter elkaar volgen of stap voor stap. Zo beginnen mensen met een EHBO achtergrond met de opleiding Instructeur Acute Zorg van NIKTA inclusief Acute Zorg voor Kinderen. Heb je een achtergrond in BHV en ben je Ploegleider, dan begin je met de opleiding tot BOC Instructeur. Ook is deze opleiding geschikt voor brandweerlieden. Als je ervaring hebt met beide branches, dan volg je de Instructeurs opleidingen EHBO en BOC achter elkaar. Heb je nog geen achtergrond in EHBO of BHV ook dan kun je je opgeven. Het pakket tot BHV Instructeur wordt stap voor stap opgebouwd. Van Zero naar Hero.

De weg naar BHV Instructeur: van Zero naar Hero

NIKTA BOC InstructeurAls jij wilt lesgeven en veiligheid voorop van belang vindt, dan ben jij de geschikte persoon om van Zero tot Hero te gaan. Er zijn diverse routes te volgen, via de kant van Acute Zorg beginnen of via de BHV – Brand kant. Wij gaan samen met jou om tafel om de beste weg voor jou te vinden, waarna jij als gecertificeerde BHV Instructeur aan de slag kan.

  • Opleiding Basis BHV
  • Basis opleiding Ploegleider
  • Opleiding Acute Zorg en Acute Zorg voor Kinderen
  • Instructeur Brand, Ontruiming en Communicatie
  • Instructeur Acute Zorg en Acute Zorg voor kinderen

De gehele planning vindt plaats binnen 12 maanden daar je basis opleidingen niet ouder mogen zijn dan 12 maanden als je Instructeur wilt worden. Zie ook onze cursusplanning voor als je je direct wilt opgeven.

Wil jij BHV Instructeur worden?

EHBO BHV Zuid Holland biedt jou de juiste weg. Neem nu contact op met een van onze medewerkers, zij helpen je graag om jouw droom mogelijk te maken. Word nu NIKTA BOC Instructeur en NIKTA Acute Zorg Instructeur welke je samen BHV Instructeur maken. Elk jaar staan er 2 BOC Instructeurs Opleidingen en 4 EHBO Instructeurs Opleidingen gepland. Ook kun je in overleg samen de data voor jouw cursus afstemmen.

Reacties zijn gesloten.