EHBO-BHV Instructeur

Word EHBO Instructeur of BHV Instructeur. Onze Docent instructeurs hebben jarenlange internationale ervaring. Laat je motiveren en ga mensen opleiden om direct te helpen bij een noodgeval. Ben je EHBO en BOC Instructeur, dan kun je ook volledig lesgeven in BHV cursussen. Je kunt beide Opleidingen bij ons volgen. NIKTA EHBO Instructeur en NIKTA BOC Instructeur. Het opleidingsprogramma is van Zero tot Hero te volgen bij ons. De Instructeurs opleidingen zijn apart te boeken of als een combinatie.
EHBO Instructeur

Boek de opleiding tot EHBO-BHV Instructeur, klik hier en stuur je bericht voor meer informatie. Wij leiden op volgens de Europese Reanimatie Raad en volgen Ilcor. Vandaar dat een EHBO – EFR Instructeur in meer dan 180 landen kan lesgeven.

Lees ook even verder op deze site naar alle mogelijkheden en voorbereidingen als jij het pad van professional trainer op wilt.

Van EHBO Student naar EHBO Instructeur

Zoek je het hoger op en wil jij graag voor de klas staan en mensen opleiden om anderen te helpen? Kies er dan voor om de volgende stap te zetten. Je krijgt het Instructeurs Certificaat van Emergency First Response.

Voor meer informatie over instructeur worden, kijk ook eens bij idcchris.com

Reacties zijn gesloten.