EHBO Kind en Baby

EHBO en Reanimatie Kind en BabyKinderen krijgen door hun nieuwsgierig gemakkelijk kleine ongelukjes, zoals sneetjes en schaafwonden. Ook kunnen verwondingen ernstiger worden als ze bijvoorbeeld iets eten wat niet eetbaar is en zich verslikken. Een kind is in dit soort situaties afhankelijk van de ouders, de verzorgers, de begeleiders, hun leraar of een oudere zus of broer. De cursus EHBO  Kind en Baby is praktische cursus. Door middel van workshops oefen je specifieke vaardigheden om zowel kinderen als baby’s te redden.

De Cursus EHBO Kind en Baby met Reanimatie bestaat uit zelfstudie, praktijk oefeningen en een examen. De cursus wordt in 1 dag gegeven en vooraf kijk je de DVD, lees je het boek en maak je de herhalingsvragen. De vragen bespreken we tijdens de cursus en daarna gaan we aan de slag met veel praktijk oefeningen.

WAT GA JE OEFENEN BIJ EHBO KIND EN BABY?

• het beoordelen van de plaats waar het kind een ongeluk heeft gehadBaby
• of je wel of niet beschermingsmiddelen gebruikt
• controleren of het kind of de baby nog ademt
• stabiele zijligging van het kind
• reanimeren en beademen kind en uiteraard ook reanimeren en beademen baby
• stoppen van ernstige bloedingen, maar ook omgaan met shock
• hoe en / of draai je kinderen om bij rugletsel
• geblokkeerde luchtwegen verhelpen kind, en zo ook bij een baby
• verwondingen, ziekte of vergiftiging beoordelen en hoe nu te handelen
• verbanden aanleggen en nog veel meer.

Uiteraard kan iedereen met gezond verstand deelnemen aan deze Kinder EHBO en Reanimatie Cursus. Nadat je de cursus met goed gevolg hebt afgerond ontvang je een brevet-pas EFR Care for Children en het certificaat is vierentwintig maanden geldig.

Kosten van de cursus:

Care for Children cursus inclusief brevetpas is € 199,00.
Het cursuspakket (lesboek en DVD) kost € 49,00
Alleen het lesboek kost € 29,00
Combinatiecursus EFR + Care for Children incl. brevetpas is € 279,00
Het cursuspakket (EFR boek + DVD) kost € 49,00
Vind hier info over EFR Primaire en Secundaire Zorg
Na twaalf of vierentwintig maanden doe je de update EHBO en Reanimatie voor Kind en Baby (CfC), welke inclusief nieuw certificaat € 179,00 kost.
Wil je ook het Nikta certificaat ontvangen welke 12 maanden geldig is (een vereiste voor gastouders), geef dit op voorhand aan ons door. Hiervoor rekenen wij een kleine meerprijs.

EHBO en Reanimatie Kind en Baby

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij geven de opleiding in Den Haag, Valkenburg Gem. Katwijk en natuurlijk ook bij jou op de werkvloer.

Reacties zijn gesloten.