AED en Reanimatie

AED EN REANIMATIE BIJ VOLWASSENENAED en Reanimatie

Als iemand een hartstilstand krijgt, zijn de eerste zes minuten cruciaal. Het zo snel mogelijk defibrilleren van een slachtoffer is van groot belang voor de kans op overleving. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 20.000 AED’s (automatische externe defibrillators) in gebruik. Dankzij deze introductie kan ook niet-medisch personeel defibrilleren. Ook jij kunt dit leren tijdens de cursus AED en Reanimatie.

AED EN REANIMATIE BIJ KINDEREN EN BABY’S

Ook kinderen kunnen te maken krijgen met een hartstilstand. Dit zal wellicht niet vaak gebeuren, echter is het wel van belang dat als het gebeurt, je weet hoe je het kind kunt reanimeren. Ook tijdens deze cursus leggen we uitgebreid de nadruk op praktijk oefening. Je leert een kind in veiligheid te brengen, de toestand van een baby of kind te beoordelen, het bewustzijn te controleren, de hulpdiensten te alarmeren, reanimatie van kind en baby en het gebruik van de AED.

Beide cursussen duren ieder 3,5 uur. Ook is een combinatie mogelijk en deze duurt 5 uur. Bij goed gevolg krijg je het Reanimatie en AED Certificaat. Wil je ook een NNR of Nikta Certificaat ontvangen, geef dat op voorhand aan. We bespreken theorie en doen veel praktijkoefening want daar gaat het bij EHBO BHV Zuid-Holland om. Reanimeren kun je leren en dat oefen je in de praktijk.
De kosten van de cursus Reanimatie en AED zijn incl. EFR certificaat € 99,00
De kosten van de cursus Reanimatie-AED Kind zijn incl. EFR certificaat € 99,00
Wil je beide cursussen doen, dan zijn hiervan de kosten € 159,00.
Het lesboek Reanimatie en AED kost € 24,95 per persoon.

AED en Reanimatie cursus Arabisch, Engels en Duits.

Vraag de groepstarieven voor cursus voor anderstaligen bij ons op. EHBO BHV Zuid-Holland geeft al groepscursus aan anders talige cursisten vanaf 3 personen. Ook worden er diverse workshops gegeven met betrekking tot AED gebruik. Vraag om info.

 

 

Reacties zijn gesloten.