EHBO Cursus

Als bedrijf volg je natuurlijk je BHV of EHBO Cursus bij EHBO BHV Zuid-Holland, het Training Center in de Randstad. Waarom? Omdat je wilt werken in een veilige bedrijfsomgeving. Of je als bedrijf nu op een bedrijventerrein of in een winkelgebied zit, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met elkaar investeer je in een aantrekkelijke en veilige bedrijfsomgeving. EHBO BHV Zuid-Holland kan voor uw bedrijf ook de volledige BHV Training verzorgen.

EHBO cursusDe EHBO cursus bij ons is zeer uitgebreid. We besteden aandacht aan hartreanimatie en eerste hulp. De opleiding is bedoeld voor iedereen die vaardig wil worden een ander te helpen. Er zijn geen toelatingseisen of een minimaal opleidingsniveau vereist. Onze cursussen zijn uit te breiden met het gebruik van Zuurstof (Medical Oxygen Provider). je cursus dien je te herhalen en hier mag iedereen aan mee doen die een geldig EHBO diploma heeft. De herhaling heeft elk jaar weer een andere insteek en je kunt je wensen hierin aangeven. Voor alle cursussen die wij geven krijg je bij ons een NIKTA certificaat en pasje (tegen meerkosten) zodra je geslaagd bent voor je cursus. Ook kun je kiezen voor een EFR pasje welke twee jaar geldig is of voor een certificaat van het NIBHV. Geef op voorhand aan of je ook een pasje nodig hebt en of je elk jaar of een keer in de twee jaar op herhaling wenst te gaan.

Wil je weten wie jou opleiden voor je EHBO cursus? Kijk dan eens verder op deze site. Ook leiden onze Instructeurs je op om zelf EHBO Instructeur met AED en Zorg voor Kinderen te worden in jouw bedrijf. Zij zijn namelijk Docent Instructeur voor EFR en NIKTA. Uiteraard geven ze een stukje interactieve theorie tijdens de opleiding, het grootste deel van de les wordt besteed aan praktijkoefeningen.

EHBO Cursus bij EHBO BHV Zuid-Holland

Reacties zijn gesloten.