Nikta Examen Instituut

Volg bij een Nikta Examen Instituut een EHBO of BHV cursus. Zodra je de cursus met goed gevolg aflegt ben je verzekerd van een certificaat welke voldoet aan de strengste Europese wetgeving. NIKTA betekent Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg, Training en Advies. Sinds 2003 zijn zij de grootste certificatie-instelling van Nederland. Zij geven persoonscertificaten uit volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024.

EHBO en BHV opleidingen en examens van Nikta

De certificatieregelingen bij NIKTA zijn o.a. Acute Zorg, Acute Zorg Module Kind en Omgeving en Acute Zorg Sport en Beweging. Gastouders krijgen het NIKTA certificaat, erkent door het ministerie van OCW en de GGD. Als gastouder meld je het behaalde certificaat aan bij Gemeente/GGD zodat je geregistreerd wordt in het LRK. Dan is er Bedrijfshulpverlener (BHV) en Bedrijfshulpverlener Module Kind en Omgeving. Dit is een BHV opleiding die gericht is op plekken met veel kinderen, zoals kinderdagverblijven. Gebruik van een AED wordt uiteraard ook in deze cursussen behandeld. Ook is er de cursus Medical Oxygen Provider. Je wordt opgeleid tot het geven van zuurstof aan slachtoffers met verschillende zuurstof-systemen.

De NIKTA opleidingen kennen een theorie- en een praktijkexamen. Als je slaagt, krijg je van NIKTA het persoonsgebonden certificaat. Dit certificaat is een jaar geldig. Bij Instructeurs opleidingen is het certificaat twee jaar geldig en volg je jaarlijks een nascholing-dag.

Nikta Examen Instituut en Training Center

Nikta Examen InstituutEHBO BHV Zuid-Holland werkt uitsluitend met Professionele Instructeurs en Docent Instructeurs. Wij geven op een eigentijdse wijze les met ten alle tijden positieve feed back. Onze Instructeurs zijn opgeleid door de Trainers van EHBO BHV Zuid-Holland en gaan jaarlijks op herhaling.

Wil je ook NIKTA Instructeur worden? Neem contact op voor meer informatie of kijk bij Nikta Acute Zorg of MOP InstructeurNIKTA BOC InstructeurNIKTA BHV Instructeur.

Meer informatie over NIKTA kun je lezen op hun site.

 

EHBO BHV Zuid-Holland is een gecertificeerd NIKTA Opleiding Center en Examen Instituut. Graag zien we je voor een van de vele NIKTA opleidingen.

Reacties zijn gesloten.