Nikta Examen Instituut

NIKTA Examen Instituut. Als je een Nikta cursus met goed gevolg aflegt, dan ben je verzekerd van een certificaat welke voldoet aan de strengste Europese wetgeving. NIKTA, het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg, Training en Advies, is sinds 2003 de grootste certificatie-instelling van Nederland. Zij geven persoonscertificaten uit volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024. EHBO BHV Zuid-Holland is een gecertificeerd NIKTA Opleiding Center en Examen Instituut.

EHBO opleidingen en examens van Nikta

De standaard certificatieregelingen bij Nikta zijn o.a. Acute Zorg, Acute Zorg Module Kind en Omgeving en Acute Zorg Sport en Beweging. Gastouders krijgen het Nikta certificaat wat door het ministerie van OCW en de GGD is erkend. Als gastouder meld je het behaalde certificaat aan bij Gemeente/GGD zodat je geregistreerd wordt in het LRK.
Dan is er Bedrijfshulpverlener (BHV) en Bedrijfshulpverlener Module Kind en Omgeving, een BHV opleiding die gericht is op plekken met veel kinderen, zoals kinderdagverblijven. Gebruik van een AED wordt uiteraard ook in de cursussen opgenomen. Ook heeft NIKTA de cursus Medical Oxygen Provider waarin je wordt opgeleid tot het geven van zuurstof aan slachtoffers met verschillende systemen.

De Nikta opleidingen kennen een theorie- en een praktijkexamen. Na het met goed gevolg uitvoeren van het examen bij EHBO BHV Zuid-Holland, krijgt je via NIKTA het persoonsgebonden certificaat. Het NIKTA certificaat is een jaar geldig. Kies voor EHBO BHV Zuid-Holland, zo bent je verzekerd van een professionele, leuke en leerzame opleiding.

Nikta Examen Instituut en Training Center

Nikta Examen InstituutEHBO BHV Zuid-Holland Training Center werkt uitsluitend met Professionele Instructeurs en Instructeur Trainers. EHBO BHV Zuid-Holland geeft op een eigentijdse wijze les met ten alle tijden positieve feed back. Onze Instructeurs zijn dan ook door de Trainers van EHBO BHV Zuid-Holland zelf opgeleid en gaan ook zelf jaarlijks op herhaling. Neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie over Nikta kunt u lezen op hun site.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.