EFR Instructeur Cursus

May be an image of 1 person, child and indoorMet tevredenheid hebben we de eerste instructeurs voor EFR (Emergency First Response) in 2022 weer opgeleid. Hierbij werd geleerd hoe les te geven aan mensen die een ander willen helpen. Natuurlijk kwam er heel veel praktijk oefening bij kijken en is iedereen geslaagd voor het theorie examen.

Heb jij een EHBO of EFR diploma met BLS en AED gebruik, ook jij kan instructeur worden want hoe mooi is het om mensen te leren anderen te redden ingeval van een noodsituatie. Als hulpverlener heb je een voorpostfunctie want je bent tien minuten eerder bij het slachtoffer dan de ambulance.

Je kunt je opgeven en we maken samen een afspraak voor de cursusdata (deze gaat door vanaf 3 personen).

Ook kun je natuurlijk als EFR Instructeur een refresh cursus volgen. Er verandert steeds iets in deze wereld dus dit is elke twee jaar echt aanbevolen.

 

Reacties zijn gesloten.