MOP en Nikta nascholing Instructeur

Geweldig hoe we weer zes nieuwe Medical Oxygen Providers erbij hebben. Dit keer was het een groep duikers en het is belangrijk dat zij tijdens duiken altijd een zuurstof koffer in geval van nood bij zich hebben. Dan wil je er ook wel in getraind zijn.  Wil jij ook leren hoe medical oxygen te geven, of wil je als je al Instructeur EHBO bent, ook opgeleid worden om MOP instructeur als extra specialiteit te hebben, neem gerust contact met ons op. Ook vind binnenkort weer de nascholing voor NIKTA Instructeur plaats. Wij doen dit met kleine groepjes, corona-proof en conform de RIVM richtlijnen.

De eerstvolgende nascholing staat gepland 10 mei. De volgende nascholing wordt in overleg begin juli,  september of november gepland. Geef je nu op.

Reacties zijn gesloten.