Goed nieuws en mooi meegenomen

Nu het corona virus veel beperkingen met zich meebrengt en je veel thuis moet zijn, willen wij graag iets voor je betekenen. Het fysieke gedeelte van een EHBO of BHV cursus kan niet doorgaan, uiteraard wel het theorie gedeelte. Denk aan online studie of als je liever met een boek leert, kan dit ook. Wij bieden je tot 1 juni alle cursussen met 20% korting aan. Als je je inschrijft sturen we je de online code of het boek toe en betaal je nu de helft en als het fysieke gedeelte van de cursus weer mogelijk is plannen we dat in en betaal je de andere helft. Denk bijvoorbeeld aan juli/augustus. Uiteraard kan het later inplannen ook.

De groepsgrootte zullen we klein houden en we laten als het dus weer mogelijk is de cursus al doorgaan met 3 personen. Wij hebben er zin in om jou op te leiden en hopen ook op jullie steun aan ons bedrijf zodat we de komende maanden kunnen overbruggen.

Heeft jouw bedrijf een BHV cursus nodig, dit bestaat uit het brandgedeelte en levensreddend handelen. Het brand gedeelte van de cursus kunnen we uiteraard wel uitvoeren. Wellicht handig voor jouw bedrijf dat we dit alvast kunnen doen. In Den Haag, kunnen we aanbieden dat we max 3 personen per keer in een groepje hebben.

Mail ons op ehbodenhaag@outlook.com

Reacties zijn gesloten.