BHV Ploegleider

Als BHV Ploegleider ben je verantwoordelijk voor je BHV Team. Je stuurt je mensen aan om in geval van gevaar of een ongeval stappen te ondernemen. Conform artikel 8 van de Arbowet dient elke medewerker voor zijn of haar taak instructie of opleiding te krijgen. BHV PloegleiderDe werkgever kan ervoor kiezen om een hoofd BHV op te leiden, met andere termen een Ploegleider. De Ploegleider ontwikkelt beleid aangaande Bedrijfshulpverlening. Ook draagt hij of zij zorg voor de organisatie van de Bedrijfshulpverlening zodat deze operationeel is en blijft. Je hebt als Ploegleider met name een beleidsmatige functie. Je leert adequaat leiding geven. Tijdens de opleiding werken we met ongeval scenario’s waarbij je leert je BHV collega’s aan te sturen. Effectief communiceren is hierbij van belang. Tijdens de opleiding krijg je een hoop feed back.

BHV Ploegleider bij EHBO BHV Zuid Holland

Ploegleider

De opleiding tot BHV Ploegleider kun je in het Nederlands, Engels en Arabisch volgen. Wij certificeren conform de normen van het NIBHV, uiteraard nadat blijkt dat je voldoende bekwaam bent. Geef je op voor de cursus Ploegleider BHV als je dit aanspreekt en veiligheid voor jou belangrijk is.

De Ploegleider cursus plannen we samen in

BHV PLOEGLEIDER (2 DAGEN)
Vooropleiding: geldig BHV certificaat
Beide dagen van 8:30 – 15.30
Inclusief lunch, NIBHV Ploegleider Basisboek
Inclusief erkend Ploegleider certificaat van NIBHV
Prijs all in: € 429 per persoon (excl. 21% BTW)

Ook voor de Ploegleider herhalingscursus ben je bij EHBO-BHV Zuid-Holland aan het juiste adres. Heb je een coördinerende functie binnen de BHV Organisatie, dan dien je continu op de hoogte te blijven. Veranderingen van binnen en van buiten de organisatie zijn namelijk van invloed op de invulling die gegeven wordt aan de BHV-organisatie. Tijdens de BHV Ploegleider herhalingscursus wordt de theorie uit de basisopleiding kort herhaald en wordt ingegaan op belangrijke ontwikkelingen. Opnieuw worden er weer praktijkgerichte scenario’s behandeld. Deze zijn leerzaam en leuk om te volgen. Heb je wensen wat je wilt bespreken voor jouw bedrijf, geef dat ook aan. Wij vinden het belangrijk dat de opleiding aansluit op jouw bedrijf. Blijf jaarlijks als Ploegleider competent en volg de herhalingscursus.

Opleiding Ploegleider met e-learning: 28 december

HERHALING PLOEGLEIDER (1 DAG)
Vooropleiding: geldig Ploegleider certitficaat
Tijd: van 9:00 – 16:00
Inclusief lunch en erkend Ploegleider certificaat van NIBHV
Prijs all in: € 279 per persoon (excl. 21% BTW)

De opleiding tot Ploegleider wordt ingepland vanaf drie personen. Je kunt je voorkeursdatum doorgeven want wij houden daar graag rekening mee. Ook voor herhaling Ploegleider kun je bij ons terecht. Zie planning. Neem gerust contact op met EHBO-BHV Zuid-Holland voor meer Informatie.

NIBHV stelt hoge eisen aan bedrijven

Het NIBHV Keurmerk staat voor de borging van de kwaliteit van veiligheidscursussen, zowel voor cursisten als voor de organisaties. Cursussen van keurmerkopleiders zijn op orde en up-to-date, dus ook dus de opleiding tot Ploegleider van het NIBHV. De cursussen worden verzorgd door kundige, bevoegde instructeurs. De examinering vindt plaats volgens het NIBHV-certificeringsreglement. Wij als NIBHV opleiders dienen te voldoen aan bepaalde voorwaarden om een aanvraag in te kunnen dienen. Vervolgens zorgt het NIBHV via audits en praktijkbezoeken, voor de kwaliteit van de opleiders. Als EHBO BHV Zuid Holland, zijn wij graag lid van deze organisatie. Al jaren worden wij positief beoordeeld op kwaliteitszorg, leeromgeving, didactische kwaliteiten en voorzieningen en hier zijn wij trots op.

Wij zijn trots om de BHV Ploegleider opleiding te geven.

Reacties zijn gesloten.