BHV Herhalingscursus

BHV herhalingscursusHoud je kennis en vaardigheden op peil! Dat kan met de ééndaagse BHV Herhalingscursus. Elk jaar heeft de BHV Herhalingscursus een wisselend thema zodat het steeds weer boeiend is om de cursus te volgen. Ook kan deze cursus bij u op bedrijf worden gegeven. Hoe fijn is het als uw medewerkers maatwerk op eigen locatie krijgen. Ons motto is om mensen op de werkplek handvatten te geven om veiligheid bovenaan te zetten tijdens werkzaamheden: Workplace Safety Solutions. Vandaar ook dat wij gebruik maken van NIKTA of NIBHV certificeringsregelingen, zodat u of uw bedrijf een erkend NEN-EN-ISO gecertificeerd certificaat krijgt.

Wat is nu het doel van de BHV Herhalingscursus?

U krijgt de hoofdpunten van de Basiscursus BHV in het kort. Uiteraard krijgt u nieuwe items die we vertalen naar de praktijk. Er zullen ook leuke opdrachten aan de orde komen. Ook gaat u weer reanimeren en brandjes blussen met diverse blusmiddelen.

BHV Herhaling Cursus (1 DAG)
Vooropleiding: geldig BHV certificaat
Tijd: van 8:30 – 15.30
Inclusief lunch en erkend BHV certificaat van NIKTA of NIBHV
Prijs: 179 euro per persoon (excl. 21% BTW)

Wilt u of wilt u uw bedrijf opgeven voor deze interessante cursus, neem dan nu contact op met EHBO BHV Zuid-Holland – Workplace Safety Solutions.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.