Herhalingscursus EFRI

Je bent EFR Instructeur, alleen je geeft niet regelmatig les. Dit kan zijn omdat je voor je hobby gekozen hebt om EFR Instructeur te worden of omdat je voor je bedrijf maar 1 of 2x per jaar cursus hoeft te geven. En dan sta je weer voor de groep cursisten, ben jij goed voorbereid en bij met je skills? Doe zelf eerst liever een herhalingscursus EFRI zodat je zeker weet dat je met de nieuwste technieken voor de klas staat. Het is altijd fijn om terug te vallen op ervaren trainers.

EHBO BHV Zuid-Holland organiseert vier maal per jaar de herhalingscursus EFRI in een dag. Natuurlijk kun je ook de volledige EFRI Cursus (twee dagen) weer meelopen (tegen hetzelfde tarief als de herhalingscursus EFR Instructeur).

Vereisten om aan de herhalingscursus mee te doen

  • Je bent EFR Instructeur en betaalt jaarlijks je lidmaatschapsgeld aan EFR.
  • Je bent EFR Instructeur, je hebt alleen je lidmaatschap niet meer verlengd.

Kosten van de herhalingscursus

De herhalingscursus voor leden van EFR kost € 99,00
De herhalingscursus voor EFR Instructeurs die hun lidmaatschap niet hebben verlengd kost inclusief de vernieuwing van het lidmaatschap € 325,00. EHBO BHV Zuid-Holland verzorgt jouw aanmelding en vernieuwing bij EFR, gemakkelijker kunnen we het niet maken.

herhaling efriWil je een nieuw EFR Instructeur Cursuspakket? De kosten zijn € 219 euro en bestaat uit EFR instructeur manual, Care for Children Instructeur Manual en CPR en AED Instructeur Manual, inclusief drie video’s, drie studentboeken en drie examens, EFR tas en verband-setje.

Meld je nu aan

 

Boek nu je Herhalingscursus EFRI

De prijzen van de beroepsopleidingen zijn vermeld exclusief BTW en de lunch is tijdens de cursus inbegrepen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.