Over EHBO Den Haag

EHBO Den Haag Training Center is een EFR en Nikta certificerende organisatie op het gebied van Eerste Hulp. Naast het geven van de verschillende opleidingen, herhalingscursussen, Reanimatie- en AED workshops, werkt EHBO Den Haag ook samen met andere EHBO- en BHV organisaties.

EHBO Den Haag stelt zijn cursussen af op specifieke doelgroepen. Er wordt gekeken naar wat het bedrijf (MKB of bijvoorbeeld Industrieel) of de organisatie (sportschool/kinderdagverblijf) nodig heeft op het gebied van noodhulpverlening. Ook wordt er les gegeven in het Engels en Arabisch, want EHBO Den Haag vindt het belangrijk dat iedereen eerste hulp verleent zodra dit noodzakelijk is. Verder worden er NNR cursussen, Rode Kruis cursussen en NIBHV cursussen gegeven.

EHBO Den Haag, waar kwaliteit telt

De trainingen zijn op maat gemaakt en zeer flexibel. Er wordt continue geoefend in groepjes waarbij je zelf noodhulpverlener bent en ook zelf slachtoffer speelt. Zo ervaar je hoe het is om slachtoffer te zijn en geholpen te worden en hoe je als noodhulpverlener het beste kan helpen. Bij EHBO Den Haag geloven wij in doen, oefenen, oefenen en herhalen. Voor elke cursus heb je een boek en een DVD. Zo krijg je de kans om vooraf op jouw manier en in je eigen tijd de theorie te leren. Op de cursusdag wordt veel praktijk behandeld.

Samenwerken met EHBO Den Haag

Wil je met jouw EHBO bedrijf gebruik maken van onze Instructeurs, laat het ons weten. Onze Instructeurs geven onder andere NRR opleidingen, Nikta Opleidingen, EFR Opleidingen, Rode Kruis Opleidingen, Cibot Opleidingen en NIBHV Opleidingen. Ook geven zij EHBO in Engels, EHBO in Arabisch en EHBO in Duits. Zo geven zij ook vaak cursussen aan sporters, aan kinderen en op schepen. Samenwerken is kracht en redt levens!

EHBO voor Volwassenen, EHBO voor Kinderen en Baby’s, EHBO voor Gastouders, AED en Reanimatie, Gebruik en toedienen van Zuurstof, Herhalingscursussen, Instructeurs Opleidingen

ehbo den haag
ehbo den haag

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.