EHBO Cursus

Als bedrijf volg je natuurlijk je BHV of EHBO Cursus bij EHBO BHV Zuid-Holland, het Training Center in de Randstad. Waarom? Omdat je wilt werken in een veilige bedrijfsomgeving. Of je als bedrijf nu op een bedrijventerrein of in een winkelgebied zit, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met elkaar investeer je in een aantrekkelijke en veilige bedrijfsomgeving. EHBO BHV Zuid-Holland kan voor uw bedrijf de volledige BHV Training verzorgen.

EHBO cursusDe EHBO cursus bij ons is zeer uitgebreid. We besteden aandacht aan primaire zorg en aan secundaire zorg. Onze cursussen zjn uit te breiden met het gebruik van een AED en het gebruik van Zuurstof. Voor alle cursussen die wij geven kun je bij ons een Nikta certificaat en pasje (tegen meerkosten) aanvragen zodra je geslaagd bent voor je cursus. geef op voorhand aan of je het Nikta certificaat nodig hebt.

Ga hier naar onze EHBO Instructeurs die jou opleiden voor je EHBO cursus en certificaat. Ook leiden zij je op om zelf EHBO Instructeur met AED en Zorg voor Kinderen te worden in jouw bedrijf.

EHBO Cursus voor jouw bedrijf bij EHBO BHV Zuid-Holland

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.