BHV Ploegleider

Als BHV Ploegleider ben je verantwoordelijk voor je BHV Team. Stuur je mensen aan om in geval van gevaar of een ongeval stappen te ondernemen. Elke medewerker dient voor zijn taak, instructie en/of opleiding te krijgen (art 8 Arbowet). BHV Ploegleider De werkgever kan ervoor kiezen om een hoofd BHV op te leiden, met andere termen, Ploegleider. De Ploegleider ontwikkelt beleid aangaande Bedrijfshulpverlening. Ook draagt hij zorg voor de organisatie van de Bedrijfshulpverlening zodat deze operationeel is en blijft. Je hebt als Ploegleider met name een beleidsmatige functie. Je leert adequaat leiding geven, werken met ongeval scenario’s, prioriteiten te stellen, de BHV-ers aan te sturen, effectief te communiceren en feedback te geven.

BHV PloegleiderDe opleiding tot BHV Ploegleider kun je in het Nederlands of Engels volgen en wordt gecertificeerd conform de normen van het NIBHV. Spreekt je dit aan? Geef je dan op voor de cursus Ploegleider BHV.
Ook voor de Ploegleider herhalingscursus ben je bij EHBO-BHV Zuid-Holland aan het juiste adres.

BHV PLOEGLEIDER (2 DAGEN)
Vooropleiding: geldig BHV certificaat
Beide dagen van 8:30 – 15.30
Inclusief lunch, NIBHV Ploegleider Basisboek
Inclusief erkend Ploegleider certificaat van NIKTA of NIBHV
Prijs: 429 euro per persoon (excl. 21% BTW)

Als werknemer met een coordinerende functie binnen de BHV Organisatie dien je continu op de hoogte te blijven. Veranderingen van binnen en buiten de organisatie zijn namelijk van invloed op de invulling die gegeven wordt aan de BHV-organisatie. Tijdens de BHV Ploegleider herhalingscursus wordt de theorie uit de basisopleiding kort herhaald en wordt ingegaan op belangrijke ontwikkelingen. Opnieuw worden er weer praktijkgerichte scenario’s behandeld. Blijf jaarlijks als Ploegleider competent en volg de herhalingscursus.

HERHALING PLOEGLEIDER (1 DAG)
Vooropleiding: geldig Ploegleider certitficaat
Tijd: van 9:00 – 16:00
Inclusief lunch en erkend Ploegleider certificaat van NIKTA of NIBHV
Prijs: 279 euro per persoon (excl. 21% BTW)

De cursus Ploegleider gaat al door vanaf 3 personen en wordt elke 2 maanden ingepland. Zie planning. Voor meer Informatie EHBO-BHV Zuid-Holland.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.