BHV Basis Cursus

BHV basisOnze BHV Basis Cursus bestaat uit twee delen die beide een dagdeel duren. Tijdens dagdeel 1 krijgt u een praktijkgerichte training brand, ontruiming en communicatie. Op dagdeel 2 leert u levensreddende handelingen, zoals reanimeren, omgaan met een AED, een bloeding stoppen, etc. Er wordt specifiek naar uw werkzaamheden gekeken zodat deze training voor u als bedrijfshulpverlener aansluit bij het bedrijf waar u werkt.

Hoe kan een basistraining in een dag?
Vooraf dient u de e-learning te maken, waarin het theoretische gedeelte aan de orde komt.

Wilt u liever de BHV basis cursus in 2 dagen? De voordelen van een 2 daagse cursus is dat de training een combinatie van theorie en praktijk is, waardoor er veel afwisseling is en de stof ook beter onthouden wordt. Brand, ontruiming en communicatie vindt plaats op dag 1 en het Levensreddende Eerste Hulp gedeelte vindt plaats op dag 2.

BHV Basis Cursus 1 dag

Tijd 08.30 uur – 17.00 Brand en LEH, praktijk training Prijs €199,- per persoon (excl. 21% BTW) inclusief lunch, BHV e-learnings module en erkend BHV certificaat van het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg, Training en Advies

BHV Basis Cursus 2 dagen

Tijd dag 1: 08.30 uur – 15.30 uur Brand, theorie en praktijk dag 2: 08.30 uur – 16.00 uur LEH, theorie en praktijk Prijs €299,- per persoon (excl. 21% BTW) inclusief 2x lunch, BHV e-learnings module en erkend BHV certificaat van het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg, Training en Advies

De taken van de BHV’er zijn volgens de Arbowet, artikel 15:

  • Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen
  • Het beperken en het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen
  • Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of inrichting

BHV basisVoor ieder bedrijf is het verplicht om een of meerdere BHV’ers te hebben. BHV’ers zijn werknemers die een BHV Basis Training hebben gevolgd. Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd of langer dan een jaar geleden, kan zich inschrijven voor deze cursus.

Basis BHV cursus

Als je de cursus BHV basis met goed gevolg hebt doorlopen, voldoe je aan de drie hoofdtaken van de Arbo-wet. Je ontvangt als geslaagde bedrijfshulpverlener het officieel erkende BHV certificaat van het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg, Training en Advies (NIKTA). Wil je adequaat kunnen blijven handelen in geval van een calamiteit, volg dan jaarlijks de BHV Herhalingscursus om je kennis en vaardigheden te updaten.

Ontruimingsoefening

Bij de 2 daagse In Company Training (minimaal 5 personen) is er een mogelijkheid om de 1e dag te verlengen met een ontruimingsoefening op uw bedrijf. Het doel hiervan is dat BHV-ers leren hoe zij een ontruiming moeten begeleiden en hoe zij snel het gebouw veilig kunnen ontruimen. Tijdens de oefening wordt er gecontroleerd of het ontruimingsplan actueel is en worden de BHV-ers in een bedrijf opgefrist.

Bel of email voor een offerte op maat.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.